Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας-Κοπή Βασιλόπιτας

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας Παράρτημα Λάρισας πραγματοποίησε εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας και χορού στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών  της  110 Πτέρυγας Μάχης. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η  Κα Μαρία Γαλλιού Χωρική Αντιπεριφερειάρης, ο Κος Κωνσταντίνος Βλαχούλης εκπροσώπος του Δημάρχου Λαρισαίων, ο Ταξιάρχος (Ι) Θεόδωρος Γκουτζουρέλας εκπρόσωπος του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας ,  ο Συνταγματάρχης Γεώργιος Πλιάκας εκπρόσωπος της 1ης Στρατιάς, ο Σμήναρχος (Ι) Δημοσθένης Ντόλας  Δκτης 110ΠΜ, ο Σμηναγός ε.α Κωνσταντίνος Λιούτας  Εκπρόσωπος της ΕΑΑΑ, ο Κος  Χαράλαμπος Ψιψιλής  εκπρόσωπος του Συνδέσμου Απόστρατων Αστυνομίας,  η Κα  Έλενα Παπαδημητρίου και η Κα Λένα  Λιάγκουρα εκπρόσωποι  του Συλλόγου Πελοποννησίων.

Ο Σεβασμιότατος  αφού ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά για όλα τα μέλη και τις οικογένειες τους, τόνισε ότι τρέφει ιδιαίτερη συμπάθια στην Πολεμική Αεροπορία επειδή και ο ίδιος υπηρέτησε ως έφεδρος στο Αεροδρόμιο της Τανάγρας.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Σγος ε.α Βασίλειος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον  Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο για την παρουσία του καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε με την σειρά του Καλή Χρονιά σε όλους και τόνισε ότι η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας θα είναι πάντα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας όποτε απαιτηθεί όπως και στην πρόσφατη πλημυρική θεομηνία.

Αμέσως μετά ξεκίνησε  το μουσικό πρόγραμμα με την ορχήστρα ‘’ΗΧΟΣ ΓΗΓΕΝΗΣ’’

Share this: