Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας-Βράβευση Αριστούχων Μαθητών

Πραγματοποιήθηκε την  Παρασκευή  29  Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημα Λάρισας, η τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών ε.α. Αξκων, της  Β’ και Γ’ Τάξης Λυκείου του σχολικού έτους 2022 – 2023 .

Στον σκοπό της εκδήλωσης αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος  Σγος ε.α Βασίλειος Παπαδόπουλος κάνοντας λόγο για ηθική επιβράβευση  της  προσπάθειας  των παιδιών. Στη συνέχεα είχαμε ομιλία από την καθηγήτρια  θεολογίας και σχολική σύμβουλο του 13ου Λυκείου Λάρισας  Ελένης Πατσούδη με θέμα το πραγματικό πνεύμα των γιορτών. Στην Κα Ε. Πατσούδη  επιδόθηκε τιμητική πλακέτα του Παραρτήματος.

Συνολικά βραβεύθηκαν  37 μαθητές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,  ο Επιτελάρχης του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας Υπτχος (Ι) Κωνσταντίνος Ζολώτας, ο εκπρόσωπος του Δκτη του ΕΚΑΕ Σμχος Π. Πυργίδης , ο Δκτης ΚΕΔΑ/Σκοτίνας Σμχος (Ι) Γεώργιος Σταφυλίδης  εκπρόσωπος του Περιφερειακού Δντη πυροσβστικού Σώματος  Α. Τσιφούτης, ο εκπρόσωπος της ΕΑΑΑ Σγος ε.α Κωστας Λιούτας, Εκπρόσωπος της Ι.Μ Λαρίσης και Τυρνάβου Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Τάσιος, Εκπρόσωπος του ΣΕΑΝ Λάρισας Μ. Φωκάς, εκπρόσωποι του Συλλόγου Πελοποννησίων Λάρισας Λένα Λίαγκουρα και Ελίνα Παπαδημητρίου.    

Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους προσκεκλημένους για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Share this: