Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Καλαμάτας – Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ των Μεσσήνιων Πεσόντων Αεροπόρων στη νέα θέση του μνημείου, παρουσία του Α/Γ.Ε.Α. Αντιπτεράρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά

Την Δευτέρα 07 Νοεμβρίου 2022 στις 12:00΄, τελέστηκε Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ των Μεσσήνιων Πεσόντων Αεροπόρων, από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, του Αρχηγού του Γ.Ε.Α. Αντιπτεράρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, του Αρχηγού Δ.Α.Ε. Υποπτέραρχου (Ι) Γεωργίου Βαγενά, του Διοικητή της 120 Π.Ε.Α. Σμηνάρχου (Ι) Νικολάου Τσιβουράκη, του Προέδρου της Ε.Α.Α.Α. Απτχου (Ι) ε.α Κωνσταντίνου Τζαβέλλα, τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, καθώς επίσης και πλήθος Αποστράτων με τις οικογενειών τους.

Ακολούθησαν ομιλίες και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο, τον Αντιπεριφερειάρχη, Αρχηγό του Γ.Ε.Α., τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Α. και την εκπρόσωπο του Πανελληνίου Συλλόγου Οικογενειών Πεσόντων Αεροπόρων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην νέα θέση του μνημείου Μεσσήνιων Πεσόντων Αεροπόρων, επί της οδού Αριστομένους (έναντι Εργατικού Κέντρου) στην πόλη της Καλαμάτας (η μεταφορά στην νέα θέση έγινε κατόπιν αιτήματος της ΕΑΑΑ/Καλαμάτας με μέριμνα και δαπάνη του Δήμου Καλαμάτας) .Η εκδήλωση έκλεισε με παράθεση μικροδεξίωσης στον χώρο από την ΕΑΑΑ/Καλαμάτας. 

 

Share this: