Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Ηρακλείου-Το Ηράκλειο Τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Με δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, ομιλία, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην πλατεία Ελευθερίας τιμήθηκε και στο Ηράκλειο η Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου Βˊ ενώ ακολούθησε ομιλία για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 από τον κ. Τσερεβελάκη Γεώργιο, διδάκτορα Ελληνικής Φιλολογίας – εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Επισκοπής.

Ακολούθησε τελετή στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο Βˊ και κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους της Βουλής των Ελλήνων-Βουλευτές, τον Περιφερειάρχη Ηρακλείου, τον Δήμαρχο Ηρακλείου, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Ηρακλείου ως εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων, τους εκπροσώπους των κομμάτων, των Ενώσεων Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας Εφέδρων Αξιωματικών και Αναπήρων Θυμάτων Πολέμου.

Η ΕΑΑΑ Ηρακλείου εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Ασμχο (ΤΜΑ) ε.α. Γεράσιμο Πετρίτση, ο οποίος κατέθεσε και στεφάνι εκ μέρους της Ένωσης, στην τελετή για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Επίσης παρευρέθηκε και το μέλος, Υπσγός (ΥΑΔ) ε.α. Κλέαρχος Ζαχαριουδάκης.

Share this: