Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Ηλείας-Δραστηριότητες

  1. ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 Μετά από αρκετό διάστημα απαγορεύσεων και ταλαιπωρίας, λόγω κορονοϊού κ.λ.π, το παράρτημά μας διοργάνωσε και πραγματοποίησε δύο φιλοφρονητικές εκδηλώσεις: μία στην πόλη του Πύργου, την 15η Οκτωβρίου 2022, με τη συμμετοχή συναδέλφων που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή Πύργου και μία στην Αμαλιάδα, την 22 Οκτωβρίου, με την συμμετοχή συναδέλφων που διαμένουν στην Βόρεια Ηλεία.

Σκοπός των εκδηλώσεων ήταν η ενημέρωση των μελών μας επάνω σε θέματα που μας αφορούν και ταυτόχρονα η σύσφιξη των αεροπορικών και κοινωνικών δεσμών μας.

Η συμμετοχή και στις δύο εκδηλώσεις ήταν αρκετά ικανοποιητική και ενθαρρυντική καθώς όλοι χάρηκαν που ξαναβρέθηκαν με συναδέλφους και φίλους μετά από τόσο καιρό.

  1. ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.

Στον Ι. Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πύργο την 18ην  Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος.

Μετά από πρόσκληση της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας την ΕΑΑΑ/Παράρτημα Ηλείας εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Υπτχος(Ι) ε.α. Αθανάσιος Μακρής, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της πόλεως.

  1. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

 Στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 και μετά από πρόσκληση της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας το Παράρτημα εκπροσώπησε ο Υπτχος(Ι) ε.α. Αθανάσιος Μακρής, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο της πόλεως.

  1. ΕΟΡΤΗ ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ.

 Την 8ην Νοεμβρίου 2022, στην 117 ΠΜ στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την εορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

 Μετά από πρόσκληση του Δκτού της 117 ΠΜ Σμχου (Ι) Αβραάμ Καζαντζόγλου την ΕΑΑΑ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Υπτχος(Ι) ε.α. Σωτήριος Γαραντζιώτης και ο Γραμματέας Σμχος(Ε) ε.α. Χρίστος Παρασκευόπουλος. Ο Πρόεδρος  κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο των Πεσόντων Ιπταμένων εν ώρα καθήκοντος.

Share this: