Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Βόλου-Κοπή Βασιλόπιτας

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας και ετήσιας χοροεσπερίδας της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Μαγνησίας , σε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον στο Ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Βόλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Χ. Τριαντόπουλος, η Υφυπουργός παιδείας κ Ζ. Μακρή , ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ και Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χ. Μπουκώρος οι βουλευτές της ΝΔ κ. Α. Λιούπης και κ. Κ. Μαραβέγιας,ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής μέλος της ΚΠΕ κ. Δ.Τσιμπανάκος . Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Βόλου κ. Ζέρβας, ο Δκτης της 9 ΜΣΕΠ Επγος (ΕΑ) Α Παπαϊωάννου και εκπρόσωποι των Δκτων των Μονάδων της 111ΠΜ, 1η ΤΑΞΑΣ ,32 ΤΑΞΥΠ. Επίσης παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος της ΕΑΑΑ Σγος ε.α  Κ. Λιούτας, ο πρόεδρος του παραρτήματος Λάρισας Ασμχος ε.α.  Β.Παπαδόπουλος , μέλη των παραρτημάτων Θεσσαλονίκης και Λάρισας  . Ο Πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών κ. Ν. Χαυτούρος

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Σταύρος Μπαμπούνης Αναπληρωτής Δκτης του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου  ο οποίος  κέρδισε το φλουρί.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης και τους συναδέλφους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν για διάφορους λόγους ευελπιστώντας την επόμενη φορά να είμαστε περισσότεροι  Η συμμετοχή των μελών  σε κάθε εκδήλωση του παραρτήματος, κάνει το παράρτημά μας ελκυστικό , σφυρηλατεί την ενότητα των μελών  και επιπρόσθετα δημιουργικό τόσο για εμάς τους ίδιους όσο και για την τοπική κοινωνία.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά, η νέα χρονιά να είναι ευλογημένη, ειρηνική , δημιουργική και με υγεία σε όλα τα μέλη μας.

 

Share this: