Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Βόλου-ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο παράρτημα Μαγνησίας κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου έγιναν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις :

  • Την 11η Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα συναδέλφισσες , γυναίκες συναδέλφων και ορφανικά μέλη συμμετείχαν στο στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου.Ακολούθησε δεξίωση με ποτά και εδέσματα.
  • Την 22α Δεκεμβρίου ημέρα Παρασκευή μέλη του παραρτήματος συγκεντρώθηκαν για την καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση των Χριστουγέννων. Αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος ενώ δεν έλειπαν οι Αεροπορικές ιστορίες και αναμνήσεις ευτράπελων περιστατικών των χρόνων υπηρεσίας
  • Την 27η Δεκεμβρίου έγινε η βράβευση των αριστούχων μαθητών παιδιών συναδέλφων έτους 2022 – 2023.Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι οικογένειες, συγγενείς και φίλοι των βραβευθέντων συνάδελφοι. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ κ. Χρήστος Μπουκώρος ο οποίος και συνεχάρη τους βραβευθέντες.
  • Tην 30η Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο μας επισκέφθηκε ο Άγιος Βασίλης που έφερε τα δώρα στα παιδιά και εγγόνια των μελών του παραρτήματος.
  • Όπως κάθε Χριστούγεννα το παράρτημά έδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη σε ανήμπορους συμπολίτες και οικογένειες της πόλης συγκεντρώνοντας τρόφιμα και τα οποία διέθεσε στο σπίτι Γαλήνης της εκκλησίας Αγίας Παρασκευής Βόλου. Επιπρόσθετα κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων υπήρχε στην αίθουσα εκδηλώσεων BAZZAR από τον σύλλογο ΑΜΕΑ “ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ” όπου Πρόεδρος είναι ο αγαπητός και ακούραστος συνάδελφος Επγος ε.α Κλεάνθης Πράττος.
  • Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που συμμετείχαν σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις και όλους αυτούς που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν για τους δικούς τους λόγους , ελπίζοντας σε μελλοντική τους συμμετοχή στις επόμενες εκδηλώσεις του Παραρτήματος μας.
  • ΤΟ ΔΣ σας εύχεται ολόψυχα Καλή και Ευλογημένη Χρονιά με υγεία χαμόγελα και προκοπή !!!
Share this: