Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Βόλου-Εκδρομή στην ΑΘΗΝΑ

Το παράρτημα Μαγνησίας  διοργάνωσε 2ημερη εκδρομή στην ΑΘΗΝΑ τις 13-14 Ιανουαρίου 2024 ημέρα Σάββατο και Κυριακή.

Επισκεφτήκαμε και περιηγηθήκαμε το “Λίκνο του Δυτικού Πολιτισμού”, την “Γενέτειρα της Δημοκρατίας”, όπως αναφέρεται παγκοσμίως και αυτό λόγω της επίδρασης των πολιτιστικών και πολιτικών επιτευγμάτων της πόλης κατά τη διάρκεια του 5ου και 4ου αιώνα π.Χ. στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο ακόμα και σήμερα. Στην διήμερη αυτή εξόρμησή μας επισκεφτήκαμε και περιηγηθήκαμε : Στην Βουλή των Ελλήνων, Στην Ομόνοια, Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Παρακολουθήσαμε την θεατρική παράσταση «Η Εκατομμυριούχος» με τους Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκο Κουρή στο θέατρο Παλλάς ,Στο Μουσείο Ακρόπολης, Στην Ακρόπολη, Στην Ακαδημία Αθηνών ,Στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Στο Βαλλιάνειο Μέγαρο όπου στεγάζεται η παλιά Εθνική Βιβλιοθήκη.
Ήταν μια διήμερη απόδραση από την καθημερινότητα όπου κατά γενική ομολογία οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους.

Ευχαριστούμε πολύ τον συνάδελφο Επγο ε.α Δ Βουρβούλια για την εξαιρετική επιμέλεια τόσο για την φωτογραφική όσο και για την βιντεοσκόπηση της εκδρομής. Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το βίντεο μπορούν ΕΔΩ
Ευχαριστούμε τα μέλη του παραρτήματος που συμμετείχαν στην εκδρομή αλλά και όσους για διάφορους λόγους δεν συμμετείχαν δεσμευόμενοι για μελλοντικές αποδράσεις.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γαβριήλ Μπάρδας

Share this: