Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Απονομή Ανώτατης Διάκρισης από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στον Επγο ε.α Απόστολο Δουλγέρη

Το μέλος της ΕΑΑΑ, Επγος ε.α Απόστολος Δουλγέρης έλαβε την Ανωτάτη Διάκριση  του Χρυσού Σταυρού μετά Χαριστηρίου της Ι. Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο μετά από κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου κατά τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητροπόλεως στην περιοχή Αγριά Βόλου από τον Παναγιώτατο.

Κατά την τριήμερη επίσκεψη στον Βόλο και τη Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού από τις 23/06/2023 έως και τις 25/06/2023 η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος τέλεσε τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού της Μητροπόλεως στην περιοχή Αγριά Βόλου.

Στο περιθώριο της τελετής εγκαινίων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιγνάτιος κάλεσε τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο να επιδώσει την Ανωτάτη Διάκριση της Μητροπόλεως, τον Χρυσό Σταυρό μετά Χαριστηρίου στον Απόστρατο Αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, Απόστολο Δουλγέρη που στάθηκε στο πλευρό της εκκλησίας για είκοσι πέντε χρόνια ανιδιοτελώς.

Ο κ.κ. Ιγνάτιος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του τιμώμενου και πρόσθεσε: « Όταν αναλάβαμε τη διακονία της Μητροπόλεως είχαμε την ευλογία του θεού να έχουμε κοντά μας ανθρώπους εμπιστοσύνης και προσφοράς. Ένας από αυτούς είναι και ο τιμώμενος, ο οποίος με την προσφορά του συνέβαλε τα μέγιστα στο έργο της τοπικής Εκκλησίας της Δημητριάδος, αλλά και την ολοκλήρωση με την καθοριστική συμβολή του του Βρεφονηπιακού Σταθμού που εγκαινιάζεται σήμερα από εσάς, Παναγιώτατε».

Share this: