Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΑΑΝ

ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΛΗΘΗ  ΚΑΙ  ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ  ΑΝΑΦΕΡΕΙ  Ο κ. Γ. ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ  ΣΕ  ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΑΑΑ.

Αγαπητέ κύριε Κασσαβέτη , αγαπητέ Γιώργο. Οσα καταμαρτυράς εις βάρος του Κυρίου Ιατρίδη δεν με αφορούν . Είναι εσωτερικό θέμα της ΕΑΑΑ. και ως Πρόεδρος του Συντονιστικού Συμβουλίου ουδεμία ευθύνη έχω. Πάντως επειδή έχω συνεργασθεί με τον Πρόεδρο της ΕΑΑΑ οφείλω να αναγνωρίσω οτι πρόκειται περί ενός ανθρώπου που εκτιμώ , εργατικού , συνεργάσιμου , μαχητικού και μου έχει δώσει την εντύπωση οτι ενδιαφέρεται τα μέγιστα για την ΕΑΑΑ και τους αποστράτους της Αεροπορίας , έχει δε βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων.  Οσα και να σας χωρίζουν στην ΕΑΑΑ δεν πρόκειται να αλλάξω την θετική εικόνα που έχω για αυτόν.

Με εκτίμηση Σ.Περβαινάς -Πρόεδρος ΕΑΑΝ

Ο  κ. Κασσαβέτης  συνεχίζει την  προσφιλή του τακτική, να υβρίζει και να συκοφαντεί συνεχώς  τον Πρόεδρο της ΕΑΑΑ, να δημιουργεί προβλήματα στις Συνεδριάσεις των ΔΣ  μη σεβόμενος  τους θεσμούς ,αλλά και αυτή ακόμη την ηλικία του. Αυτή εξάλλου τη συμπεριφορά επιδείκνυε και στα προηγούμενα ΔΣ, ύβριζε και συκοφαντούσε τον Πρόεδρο και τα μέλη. Φαίνεται ότι   ο σεβασμός  γι αυτόν είναι άγνωστη λέξη. Τον πήρανε όμως  χαμπάρι, δεν του δίνουν σημασία, δεν τον πιστεύουν και γι αυτό τον αγνοούν. Θα πρέπει να κατανοήσει  ότι  τα μέλη μας δεν θέλουν κανέναν στο ΔΣ, που δεν αξίζει να είναι  στο ΔΣ. Επιτέλους  ας  σταματήσει να εκτίθεται άλλο.
Πήρε την  απάντηση που του άξιζε από τον Πρόεδρο της ΕΑΑΝ.
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ  ΕΑΑΑ.

Share this: