Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Ανακοίνωση του Συντονιστικού των 3 Ε.Α.Α για την απώλεια των Αξκών του Π.Ν

SYNTONISTIKO

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. Π. Δ. Δ.
Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερμανού
Πλατεία Κλαυθμώνος – 105 61 Αθήνα
Τηλ.: 210 33 10 430 –210 33 10 431 – FAX: 210 33 10 429

12- 2-2016

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠ. ΑΡΙΘ. 2/16

1.-Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια των τριών Αξιωματικών του Π.Ν. , Υποπλοιάρχου Α. Τουλίτση Π.Ν. , Κ.Πανανά Π.Ν. και Ανθυπασπιστή Ε. Ευαγγέλου Π.Ν. , κατά την πτώση Ελικοπτέρου του Π.Ν. στην νήσο Κίναρο τις πρωινές ώρες της 11ης Φεβρουαρίου.
2.-Η απώλεια των στελεχών του Π.Ν. έρχεται να προστεθεί στην μακρά σειρά πεσόντων του Σ.Ξ., του Π.Ν. και της Π.Α. , εν καιρώ ειρήνης, στα πλαίσια της εκτέλεσης του καθήκοντος τους.
3.-Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ευρίσκονται καθημερινά στις επάλξεις προστατεύοντας τα πάτρια εδάφη και συμβάλλουν αποφασιστικά στο αίσθημα ασφαλείας που αισθάνεται ο Ελληνικός Λαός , ο οποίος αναγνωρίζει την προσφορά τους αυτή.
4.-Όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων προτάσσουν το καθήκον τους προς την Πατρίδα έναντι κάθε άλλης υποχρεώσεως τους και αναλαμβάνουν αγόγγυστα αποστολές , που σε πολλές περιπτώσεις είναι εκ της φύσεως τους επικίνδυνες.
5.-Η Πολιτεία οφείλει να αναγνωρίζει την προσφορά αυτή και την ιδιαιτερότητα της εργασίας τους και σε κάθε περίπτωση να τους αντιμετωπίζει με αυτό το κριτήριο και όχι με δημοσιονομικούς υπολογισμούς.
6.-Στις οικογένειες των τριών Ηρώων εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και ευχόμεθα να τους δώσει ο Θεός δύναμη να αντιμετωπίσουν την μεγάλη αυτή απώλεια.

Υποστράτηγος .ε.α. Ε. Δανιάς Πρόεδρος ΕΑΑΣ

Συνταγματάρχης ε.α. Ν. Καίσαρης Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΣ

Αντιναύαρχος Π.Ν. ε.α. Σ. Περβαινάς Πρόεδρος ΕΑΑΝ και του Συντονιστικού

Αντιπλοίαρχος (Ε) Π.Ν.ε.α. Γ. Γεωργακόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΝ

Αντιπτέραρχος (Ι) Π.Α. ε.α. Σ. Καββούρης Πρόεδρος ΕΑΑΑ

Αντισμήναρχος (Ρ) Π.Α.ε.α. Ι. Κρανιάς Διευθύνων Σύμβουλος ΕΑΑΑ

Για την ακρίβεια

Ο Πρόεδρος του Συντονιστικού – Αντιναύαρχος Π.Ν.ε.α. Σ. Περβαινάς

Share this: