Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Ανακοίνωση – Διάψευση του Προέδρου του ΕΣΜΑ κ. Ι. Κούτρα

Αξιότιμε κ. Δημητριάδη

Φίλε Παναγιώτη

Με την ιδιότητα του προέδρου του Επιστημονικού Συλλόγου Μηχανικών Αεροπορίας (ΕΣΜΑ) έγινα κοινωνός του  από 5 Οκτ. 2017 email σας, με θέμα «Οργάνωση και λειτουργία ΕΑΑΑ», του επισυναπτόμενου κειμένου της προτάσεώς σας και της επισυναπτόμενης κατάστασης των μελών της ΕΑΑΑ που την προσυπογράφουν, στην οποία δεν συμπεριλαμβανόμουν.

Ακολούθως, την 27 Οκτ. 2017,  περιήλθε σε γνώση μου (μου απεστάλη από συνάδελφο σχετικό email για ενημέρωση), σύμφωνα με το με το οποίο το προαναφερθέν αίτημα-πρότασή σας προωθήθηκε στο ΓΕΑ και την πολιτική Ηγεσία του ΥΕΘΑ και στο οποίο διαπίστωσα μετ΄ εκπλήξεως ότι στην επισυναπτόμενη λίστα των συνυπογραφόντων αυτό, περιλαμβάνεται και το όνομά μου, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΝΕΝΑΙΣΕΙ  ΡΗΤΑ ή ΣΙΩΠΗΡΑ ΜΕΣΩ ΘΕΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΟΥ, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Επειδή η ενέργεια αναγραφής του ονόματός μου στην συγκεκριμένη λίστα με βρίσκει κάθετα αντίθετο, θέλω να πιστεύω ότι αυτή (αναγραφή) έγινε εκ παραδρομής.

Ωστόσο και προς αποφυγή πεπλανημένων εντυπώσεων και παρεξηγήσεων, τόσο για το πρόσωπό μου, όσο και για τον Επιστημονικό Σύλλογο Μηχανικών Αεροπορίας, τον οποίο εν προκειμένω εκπροσωπώ, σας ζητώ να ανακαλέσετε και να διαγράψετε το όνομά μου από την λίστα των συνυπογραφόντων στο αίτημα-πρότασή σας, άλλως να απευθύνετε διορθωτικό email προς όλους τους αποδέκτες του με την σχετική διόρθωση, καθόσον ουδέποτε, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο  ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ή ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, την οποία, εκτός του ότι δεν συνάδει με τον καταστατικό σκοπό του ΕΣΜΑ, δεν συμμερίζομαι και σε προσωπικό επίπεδο.

Η ΕΑΑΑ στην οποία κοινοποιείται η παρούσα επιστολή – δήλωση, παρακαλείται για την ενημέρωση των παραρτημάτων της, την  δημοσίευσή της στην ΗΧΩ των ΑΙΘΕΡΩΝ και στην ιστοσελίδα της.

Με εκτίμηση

 Ιωάννης Κούτρας

 Πρόεδρος ΕΣΜΑ

Μπορείτε να διαβάσετε το έγγραφο του ΓΕΑ και την επιστολή μελών της ΕΑΑΑ πατώντας εδώ

Share this: