Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ Σ.Α.Σ.

Γίνεται γνωστό στα μέλη ότι η προγραμματισμένη ΓΣ και οι Αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στις 22 & 29 Ιανουαρίου 2022 αναβάλλονται.
Η απόφαση πάρθηκε με γνώμονα την προστασία της υγείας όλων των συναδέλφων αφού η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση και πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί.
Ως εκ’ τούτου το Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ (Σ.Α.Σ) συνήλθε σε σύσκεψη την 13η Ιανουαρίου 2022 με μοναδικό θέμα «Παράταση θητείας Δ.Σ. λόγω Ανωτέρας Βίας (ΠΑΝΔΗΜΙΑ) και αποφάσισε τα παρακάτω:
• Παράταση της θητείας του υφιστάμενου Δ.Σ. Νέα ημερομηνία ΓΣ ορίζεται το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 και σε περίπτωση μη απαρτίας το Σάββατο 9 Απριλίου 2022.
• Ημερομηνία Αρχαιρεσιών ορίζεται το Σάββατο 9 Απριλίου 2022.
• Υποψήφιοι είναι όσοι ανακηρύχθηκαν στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ./Σ.Α.Σ της 15ης Δεκεμβρίου 2021.
• Οι Υποψηφιότητες του παραρτήματος Λάρισας και των περιφερειακών εκπροσώπων είναι αυτές που υποβλήθηκαν έως 30 Δεκεμβρίου 2021, σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ της 15ης Δεκεμβρίου 2021.
• Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήματος συμμετοχής για την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν με ηλεκτρονική ψηφοφορία είναι η 20η Ιανουαρίου 2022.

Επισημαίνεται ότι για τη Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες, θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που θα ισχύουν την χρονική περίοδο διενέργειας της ΓΣ.

Το Δ.Σ./ Σ.Α.Σ

Share this: