Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Αιμοδοσία-Έκκληση ΕΑΑΑ για Αιμοδοσία

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Σας γνωρίζουμε ότι την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε  η 11η αιμοδοσία της ΕΑΑΑ, στην Αθήνα στο Πνευματικό Κέντρο της ΕΑΑΑ, καθώς και στα Παραρτήματα.

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας ευχαριστεί τη Διοίκηση και τους σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας για την συμμετοχή τους στην αιμοδοσία, αναδεικνύοντας την ευαισθησία τους και την  κοινωνική τους αλληλεγγύη…!!!

Η Τράπεζα Αίματος της ΕΑΑΑ, σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα μπορεί να εξυπηρετεί τους Συναδέλφους, καθόσον οι διαθέσιμες μονάδες αίματος έχουν μειωθεί. Η επομένη αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει από το Κέντρο Αιμοδοσίας, τον επόμενο μήνα στο Α/Δ Δεκελείας.

Στα έξι χρόνια λειτουργίας της Τράπεζάς μας Αίματος, εξυπηρετήθηκαν περισσότεροι από διακόσιοι είκοσι (220) Συνάδελφοι, λαμβάνοντας τις μονάδες αίματος που είχαν ανάγκη, χωρίς ωστόσο οι ίδιοι ή οι συγγενείς τους, να επιστρέψουν αυτές εντός τριμήνου από τη χορήγησή τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Απευθύνουμε έκκληση σε όλες τις Συναδέλφισσες και Συναδέλφους, που η υγεία τους το επιτρέπει να συμβάλουν σ΄ αυτή την προσπάθεια της Ένωσης, τόσο οι ίδιοι όσο και τα μέλη των οικογενειών τους στο πλησιέστερο Κρατικό Νοσοκομείο του Ε.Σ.Υ. για να δώσουν αίμα στον Κωδικό της ΕΑΑΑ 14111…!!!

Εκ του ΔΣ/ΕΑΑΑ

Share this: