Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Προσκλητήριο F-104άρηδων

Μας έχει γίνει συνήθεια να συναντιόμαστε κάθε δύο χρόνια στο ΚΕΔΑ Ζούμπερι, οι υπηρετήσαντες Αξιωματικοί το αξέχαστο αεροσκάφος F-104 που το αποκαλούσαμε και “ο υπερηχητικός θρύλος”.

Φέτος, με την συνάντησή μας που θα γίνει στις 22 Ιουνίου 2019 θα τιμήσουμε την μνήμη των 16 αγαπημένων μας συναδέλφων χειριστών που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας αυτόν τον θρύλο.

Εμείς θα καλέσουμε συγγενείς αυτών των αξέχαστων συναδέλφων, να παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας, για να τους προσφέρουμε μια καδραρισμένη φωτογραφία του αγαπημένου τους προσώπου, με σχετικό λογότυπο, τις οποίες και έχουμε ετοιμάσει.

Είμαστε σίγουροι ότι, όλοι μας θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα μικροεμπόδια για να παρευρεθούμε στη εκδήλωση και να τιμήσουμε με την παρουσία μας την μνήμη τους.

Προς τούτο,   κ α λ ο ύ ν τ α ι    να συμμετάσχουν στην εκδήλωση :

     α) Όλοι οι εν ενεργεία (εάν υπάρχουν) και εν αποστρατεία χειριστές, που πέταξαν το F-104,

     β) Οι τεχνικοί όλων των ειδικοτήτων των Μοιρών 335, 336 και ΜΣΒ που υπηρέτησαν το F-104,

     γ) Όλες οι χήρες των καθ’ οιονδήποτε τρόπο αποβιωσάντων χειριστών που πέταξαν το F-104,

     δ)  Όσοι άλλοι Αξιωματικοί υπηρέτησαν σε αυτόν τον θρύλο F-104, όπως γιατροί, ελεγκτές εναερίου κυκλοφορίας, μετεωρολόγοι κτλ.

     ε) Συγγενικά πρόσωπα των ανωτέρω, αφού επιθυμούν και δηλωθούν από τους συγγενείς τους και συνοδεύονται από αυτούς.

   στ) Τιμής ένεκεν, οι υπηρετούντες τώρα χειριστές στις Μοίρες 335 και 336, στις οποίες είχε τοποθετηθεί το αεροσκάφος αυτό επί 30 έτη.

Θα προσπαθήσουμε, το κόστος να κρατηθεί σε λογικά επίπεδα. Για όσους ίσως επιθυμούν να διανυκτερεύσουν σε δωμάτια του θερέτρου, τους ενημερώνουμε ότι θα είναι σχεδόν αδύνατο, διότι ως μας ενημέρωσε η διοίκηση του θέρετρου, θα είναι πολλοί οι παραθεριστές και οι πυρόπληκτοι, μπορούν όμως να επικοινωνήσουν με το θέρετρο.

Δηλώσεις συμμετοχής, το αργότερο έως την Κυριακή το βράδυ της 15ης Ιουνίου 2019, στα παρακάτω τηλέφωνα.

Στέλιος Ξαρχουλάκος     6932742092                Γιάννης Βολάνης        6944584647

Νόντας Δημόπουλος       6983526187                Νίκος Μανουσάκης    6988359396

Για την Επιτροπή

Ξαρχουλάκος Στυλιανός

Share this: