Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Πιστωτική Κάρτα Mastercard των Ενόπλων Δυνάμεων – διαφοροποίηση του Προγράμματος Επιβράβευσης Χρήσης των Κατόχων της από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως ανανεώθηκε η συνεργασία της, για έκδοση πιστωτικών καρτών, με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε η διαφοροποίηση του Προγράμματος Επιβράβευσης Χρήσης των Κατόχων της Πιστωτικής Κάρτας Mastercard® των Ενόπλων Δυνάμεων, από την 17η Ιουνίου 2020. Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης χρήσης της κάρτας θα εφαρμοστεί σε όσες συναλλαγές εκκαθαριστούν από την Τράπεζα από την ανωτέρω  ημερομηνία και μετά, και θα προσφέρει:

2% επιστροφή επί του ποσού των μηνιαίων συναλλαγών που πραγματοποιούνται με την κάρτα σε Σουπερμάρκετ, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων και για Πληρωμές Σχολικών Διδάκτρων, με μέγιστο επιστρεφόμενο ποσό €100, ανά μηνιαίο λογαριασμό.

Ως απόρροια των ανωτέρω μεταβολών, από την ανωτέρω ημερομηνία, τροποποιείται το παράρτημα «Όροι Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Χρήσης των Κατόχων της  Πιστωτικής Κάρτας  Mastercard® των Ενόπλων Δυνάμεων».

Οι λοιποί όροι χρήσης (ενδεικτικά αναφέρουμε: επιτόκια, επιβράβευση συνεπών πληρωμών, ελάχιστη καταβολή κλπ.) παραμένουν αναλλοίωτοι και το πιστωτικό όριο της κάρτας σας παραμένει το μέχρι σήμερα ισχύον.

Επιπλέον λεπτομέρειες για την πιστωτική κάρτα μπορείτε να βρείτε εδώ

.

(πηγή ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)

 

 

Share this: