Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ Ε.Α.Α.Α. 2021

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ Ε.Α.Α.Α. 2021

  1. Ανακοινώνονται από την Ε.Α.Α.Α. τα αποτελέσματα των αιτήσεων παραθερισμού για το 2021, με τη σειρά κατάταξης βάσει μορίων για κάθε θέρετρο και κάθε περίοδο, σε Τακτικούς και Αναπληρωματικούς.
  2. Σας υπενθυμίζουμε, ότι η εφαρμογή του παραθερισμού εξάγει ένα τελικό αποτέλεσμα της αίτησης του δικαιούχου, ανεξάρτητα με τον αριθμό των επιθυμιών του.
  3. Ο φετινός παραθερισμός προγραμματίζεται και υλοποιείται με την επιφύλαξη εφαρμογής επιπλέον μέτρων που αφορούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα εφαρμοστούν, ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας COVID-19.

ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ

Υποχρέωση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ παραθεριστών είναι να επικοινωνήσουν μέσω :

Τηλεφ. 210-3802241 ή 210-3820271 εσωτ. 5,    ή FAX: 210-3825393,

ή Email: paratherismos@eaaa.gr

με το    Γραφείο Παραθερισμού, αν θα παραθερίσουν (ΝΑΙ)  ή (ΟΧΙ), το ΑΡΓΟΤΕΡΟ  δέκα (10) ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου για οποιοδήποτε θέρετρο.

 Όσο νωρίτερα γίνεται η ενημέρωση, τόσο καλύτερα είναι για την  ταχύτερη επικοινωνία με τους αναπληρωματικούς, από το Γρ. Παραθερισμού της ΕΑΑΑ.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ  μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο πριν την έναρξη της κάθε παραθεριστικής περιόδου, θα γίνονται ΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ με αποστολή αποδεικτικών στοιχείων κωλύματος. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αφαιρούνται ( -70 μόρια )

 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ

Είναι καθήκον του Γραφείου Παραθερισμού όταν υπάρξουν κενά δωμάτια από ακυρώσεις Τακτικών, να επικοινωνήσει με τους Αναπληρωματικούς, αρχίζοντας από τον πρώτο της λίστας Αναπληρωματικών και συνεχίζοντας  με τη σειρά κατάταξης τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1.Παρακαλούνται όσοι από τους συναδέλφους, διαπιστώσουν τυχόν διαφορά στο θέρετρο επιλογής ή στη μοριοδότησή τους, να επικοινωνήσουν άμεσα με το Γραφείο Παραθερισμού, για τον απαιτούμενο έλεγχο.

2.Όλοι οι παραθεριστές οφείλουν να τηρούν κατά την άφιξη και διαμονή τους, τόσο τις γενικές οδηγίες ατομικής υγιεινής (επιμελές και τακτικό πλύσιμο χεριών, αποφυγή χειραψιών, τήρηση αποστάσεων, αποφυγή επαφής των χεριών με τα μάτια, μύτη και στόμα), όσο και τις επιμέρους οδηγίες και μέτρα που καθορίζονται από τη διοίκηση των ΚΕΔΑ και αφορούν στην πρόληψη για τη διάδοση του COVID-19.

Να φέρουν μαζί τους επαρκή υλικά για την ατομική υγιεινή τους και την καθαριότητα-απολύμανση των χώρων διαμονής τους, όπως μάσκες, γάντια, αντισηπτικά ταχείας δράσης σε υγρή μορφή, μαντηλάκια και απολυμαντικά.

Να αποφύγουν την προσέλευση στα ΚΕΔΑ όταν οι ίδιοι ή προστατευόμενα μέλη τους παρουσιάζουν ύποπτα συμπτώματα (πρόσφατη έναρξη βήχα, δύσπνοια, πυρετό κ.α.).

Ακολουθούν τα  ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 2021.