Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας Παραρτήματος Λάρισας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας/Παράρτημα Λάρισας η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας. Περισσότεροι από 250 ε.α. αξιωματικοί και οι οικογένειές τους αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν την μικροδεξίωση που οργανώθηκε από το ΔΣ. Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος του Παραρτήματος, Σγος ε.α. κ. Κων/νος Λιούτας και στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από τον Υπαρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας Υπτχο (Ι) κ. Κων/νο Στάμο και τον πρόεδρο της ΕΑΑΑ Απτχο (Ι) ε.α. Σ. Καββούρη.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας του ΑΤΑ, πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Τσιμενίδης από κοινού με τον εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιγνάτιο, Πανοσιολογιότατο π. Άνθιμο. Στα πλαίσια της εκδήλωσης με απόφαση του ΔΣ τιμήθηκαν, με τιμητικό δίπλωμα και την πλακέτα με το έμβλημα της ΕΑΑΑ, για την προσφορά τους στην ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Τσιμενίδης, στρατιωτικός ιερέας του ΑΤΑ και ο κ. Δημήτριος Βάλλας, στρατιωτικός συντάκτης της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ»

pita1

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπαρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας Υπτχος (Ι) κ. Κων/νος Στάμος, ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο Βουλευτής Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ Απτχος (Ι) ε.α Σπυρίδων Καββούρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΑΑ Ασμχος ε.α Ιωάννης Κρανιάς, ο Δκτης 110 ΠΜ Σμχος (Ι) κ. Δημήτρης Τσιρογιαννίδης, ο Δκτης του ΕΚΑΕ Σμχος (Ι) Παναγιώτης Νάνης, ο εκπρόσωπος του Στρατηγού της 1ης Στρατιάς Σμχος (Ι) Χριστόφορος Κατσίδης, ο Υπδκτης της 140 ΣΕΠΗΠ Ασμχος (Ι) κ. Αθανάσιος Οικονόμου, ο Δκτης Μ.ΑΤΑ Ασμχος (Ι) Νικόλαος Αντωνόπουλος, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου ο δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Αναστασίου, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΘ Ηλίας Νατσιούλας, ο πρόεδρος του συλλόγου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και Χωροφυλακής κ. Β. Διβάνης, ο πρόεδρος του συνδέσμου εφέδρων Αξιωματικών κ. Απόστολος Βερέμης, ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων κ. Δημήτριος Γεωργάκης, ο πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Δημήτριος Δραγανιδάκης, μέλη ΔΣ και εκπρόσωποι Ενώσεων και Συλλόγων αποστράτων.

Share this: