Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (χωρίς συμμετοχή)

ΠΡΟΣ:
Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού,
Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού,
Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας

Κύριοι,
Μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία τους τελευταίους δέκα μήνες με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας εκφράζουμε την επιθυμία να ανανεώσουμε την συνεργασία μας και αν είναι δυνατόν να την επεκτείνουμε και στις ενώσεις του Στρατού και του Ναυτικού.

Η Μονάδα Διαγνωστικής Απεικόνισης και Πρόληψης δραστηριοποιείται στο χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και συγκεκριμένα στο χώρο της διάγνωσης.
Η Μονάδα Διαγνωστικής Απεικόνισης και Πρόληψης, ως εξειδικευμένο κέντρο υπερηχογραφίας καλύπτει όλο το φάσμα των υπερηχογραφικών εξετάσεων τόσο της κλασικής υπερηχογραφίας όσο και της έγχρωμης Doppler υπερηχογραφίας αγγείων (triplex) καθώς και triplex καρδιάς από ειδικό καρδιολόγο.
H Mονάδα Διαγνωστικής Απεικόνισης και Πρόληψης στελεχώνεται από μια ομάδα ιατρών ακτινοδιαγνωστών και καρδιολόγων εξειδικευμένων στο αντικείμενο της υπερηχογραφίας. Η Μονάδα μας είναι συμβεβλημένη με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Αγίου Ιωάννου 53 και Αρτέμιδος, στο εμπορικό κέντρο Βεργίνα.(www.medisound.gr) τηλ.2106006768.
Η Μονάδα μας έχει τη δυνατότητα για τα μέλη σας και τα μέλη των οικογενειών τους που είναι ασφαλισμένοι του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., να μην τους επιβαρύνει με το ποσοστό που αναλογεί στον κάθε ασφαλισμένο ανά εξέταση ως συμμετοχή, για τα έτη 2014 και 2015.
Τα μέλη σας και οι οικογένειες τους θα μπορούν να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε προγραμματισμένα ραντεβού. Τα ραντεβού θα πραγματοποιούνται σε άμεσο χρονικό διάστημα χωρίς καθυστερήσεις και αναμονές, σεβόμενοι πάντα τον ασθενή.
Σε κάθε ασθενή θα δημιουργείται ηλεκτρονικός φάκελος έτσι ώστε οι επαναληπτικοί έλεγχοι να γίνονται πιο εύκολα και αξιόπιστα.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα και κατ’ οίκον εξετάσεων.
Συγκεκριμένα:
1. Υπερηχογραφικές εξετάσεις και triplex κατ οίκον σε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής από ιατρούς της Μονάδας Διαγνωστικής Απεικόνισης και Πρόληψης, στην τιμή των 90 ευρώ.
2. Ψηφιακή ακτινογραφία κατ’ οίκον σε οποιοδήποτε σημείο της Αττικής από εξειδικευμένους συνεργάτες μας.

Με εκτίμηση,

Για τη Μονάδα Διαγνωστικής Απεικόνισης και Πρόληψης,
Οι νόμιμοι εκπρόσωποι,

Γεώργιος Ν. Κορμάς Ηλίας Α. Νάκος
Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης Ιατρός Ακτινοδιαγνώστης

Share this: