Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/ΠΑΡ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ 13/07/2022

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση συναδέλφων αποστράτων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η κρητική βραδιά που διοργάνωσε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Παραρτήματος Ηρακλείου.

Η εκδήλωση που πλαισίωσε μουσικά το συγκρότημα του Μανώλη Καμπουράκη, πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών – Υπαξιωματικών Πολεμικής Αεροπορίας “Απτχος (Ι) Στυλιανός Δεμένεγας”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος Βˊ, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νικόλαος Συριγωνάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλειος Λαμπρινός, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Αθλητισμού κ. Γεώργιος Πιτσούλης, ο Διοικητής της 133 Σμηναρχίας Μάχης Σμήναρχος (Ι) κ. Ιωάννης Μαλισιώτης και ο Διοικητής της 11ης Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων Αντισμήναρχος (Ι) κ. Μύρων Χαχλιούτης.

Με απόφαση του Δ.Σ. απονεμήθηκε από τον πρόεδρο Σμήναρχο ε.α. κ. Αντώνιο Τζιερτζή, πλακέτα με το έμβλημα του Παραρτήματος μας, στους σεβασμιώτατο, κυρίους, Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο Ηρακλείου, καθώς και στον Καλλιτέχνη της Κρητικής μουσικής, κύριο Μανώλη Καμπουράκη.

Ευχαριστούμε τον Διοικητή της 133 Σμηναρχίας Μάχης Σμήναρχο (Ι) κ. Ιωάννη Μαλισιώτη που μας διέθεσε αυτό τον εξαίρετο χώρο για την εκδήλωσή μας, καθώς και όλο το προσωπικό της Λέσχης για την άψογη εξυπηρέτηση.

Περισσότερα ΕΔΩ

Share this: