Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΕΑΑΑ/Παρ. Ηρακλείου-Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στη Λέσχη της Σητείας

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Ηρακλείου – Λασιθίου, στην πόλη της Σητείας, στη Λέσχη Αξιωματικών της 11ης ΜΣΕΠ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης & Σητείας , ο Αιδεσιμώτατος Πρεσβύτερος Νεκτάριος Παθιάκης, ο οποίος ευλόγησε την Βασιλόπιτα, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Γεώργιος Ζερβάκης, ο Διοικητής της 11ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης Επισμηναγός (ΕΑ) κ. Γεώργιος Παπαδάκης

Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Σμήναρχος (ΥΥΑ) ε.α. κ. Αντώνιος Τζιερτζής και ευχαρίστησε τους Συναδέλφους και τους Εκπροσώπους φορέων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκε το Βραβείο Αριστείας στον πατέρα της μαθήτριας Καλλιόπης Βλαχάκη, που αποφοίτησε από τη Β’ τάξη του ΓΕΛ Σητείας Λασιθίου με άριστα.

Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ από τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, κέρδισε ο Συνάδελφος Σμηναγός (ΥΥΔ) ε.α. Γεώργιος Οικονομάκης.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της 11ης ΜΣΕΠ Επισμηναγό (ΕΑ) κ. Γεώργιο Παπαδάκη, για την διάθεση της Λέσχης, καθώς και το προσωπικό της, για την άψογη εξυπηρέτηση.

Καλή Χρονιά με υγεία.

Share this: