Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Άυλη Συνταγογράφηση αποστράτων στο 251ΓΝΑ

Γνωρίζεται ότι, μετά από ερώτημα που έθεσε η ΕΑΑΑ σχετικά με τη δυνατότητα συνταγογράφησης την περίοδο ισχύος των μέτρων κατά της διασποράς του νέου κορωνοϊού (COVID-19), λάβαμε έγγραφη ενημέρωση σύμφωνα με την οποία, εφαρμόζεται και στο 251ΓΝΑ η άυλη συνταγογράφηση, η οποία πραγματοποιείται ως εξής:

Α.   Αρχικά ο δικαιούχος προβαίνει στη διαδικασία εγγραφής που προβλέπεται για την πραγματοποίηση άυλης συνταγογράφησης, μέσω της ιστοσελίδας gov.gr

Β.   Στη συνέχεια επικοινωνεί με τη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων του 251ΓΝΑ (τηλ. 210-7463300), από όπου ενημερώνεται για τον Ιατρό που θα πραγματοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση (βαθμό-ονοματεπώνυμο-εσωτ. τηλέφωνο).

Γ.   Τέλος, επικοινωνεί με τον προαναφερόμενο Ιατρό, ο οποίος και πραγματοποιεί τη συνταγογράφηση σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Επιπροσθέτως, ενημερωθήκαμε ότι, εξακολουθεί να υφίσταται η δυνατότητα συνταγογράφησης με μετάβαση και αυτοπρόσωπη παρουσία του δικαιούχου στα Εξωτερικά Ιατρεία, εφόσον το επιθυμεί, κατόπιν βέβαια προσυνεννόησης (ραντεβού) με τη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων.

Εκ της ΕΑΑΑ

.

Διαβάστε εδώ τη σχετική δγή 251ΓΝΑ

Share this: