Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Κοπή Πίτας Παραρτήματος Λάρισας ΕΑΑΑ στην Κατερίνη

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 01-2-2019, στην πόλη της Κατερίνης, για το απερχόμενο ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας οι εκδηλώσεις κοπής βασιλόπιτας στους γειτονικούς νομούς που διαβιεί σχεδόν καθολικά ή μεγάλο μέρος μελών του Παραρτήματος.

Ήταν μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια από το Παράρτημα Λάρισας με σκοπό να γνωριστούμε με τα μέλη μας και το σημαντικότερο, πολλά από τα μέλη των νομών να γνωριστούν μεταξύ τους.

Θεωρήσαμε ότι στις πόλεις και τους νομούς που υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός μελών η Ένωση θα πρέπει να παίρνει πρωτοβουλίες επαφής και άμεσης επικοινωνίας μαζί τους καθώς αυτοί στερούνται των υπηρεσιών που απολαμβάνουν όσοι έχουν την τύχη να διαβιούν σε πόλεις και νομούς που υπάρχουν παραρτήματα της ΕΑΑΑ. Άλλωστε δεν είναι μόνο καθήκον της Ένωσης αλλά και χρέος καθώς οι συνάδελφοι υπόκεινται στις ίδιες κρατήσεις, με όλους, υπέρ της ΕΑΑΑ.

Η πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε από τους συναδέλφους/ισσες σε τέτοιο βαθμό που ξεπέρασε κάθε αρχική μας επιφύλαξη και προσδοκία. Η συμμετοχή τους ήταν σχεδόν καθολική και έχει γίνει πλέον θεσμός ενώ είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα διατηρηθεί και στο μέλλον.

Σε ότι αφορά τις αναμνήσεις του ΔΣ θα υπάρχει ανεξίτηλη μια ξεχωριστή θέση για τους συνάδελφους/ισσες των Τρικάλων-Καρδίτσας και Κατερίνης για τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και την υπέροχη συναδελφική, φιλική τους φιλοξενία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους από τα βάθη της καρδιάς μας.

ΥΓ. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ/Παρ. Θεσσαλονίκης, Ασμχος ε.α. Αθανάσιος Δανιηλίδης και το μέλος του ΔΣ, Επγος ε.α. Γεώργιος Χριστίδης.

Το φλουρί βρήκε ο Τχης ε.α. Θεόδωρος Τσικιρίδης.

Το ΔΣ του Παραρτήματος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους συναδέλφους κ. Δημήτριο Μουμουλέτσα και Γιώργο Ψαροδήμο που συνέβαλαν καθοριστικά στην οργάνωση της εκδήλωσης.


ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2019

Δείτε περισσότερες φωτο εδώ

Share this: