Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Τελετή μνήμης και τιμής για τους πεσόντες Υποσμηναγούς ΤΑΓΚΑΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και ΝΕΟΧΩΡΙΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη τελετή μνήμης και τιμής των πεσόντων με αεροσκάφος HARVARD την 23/6/1947 στο όρος Βόρας, Υποσμηναγών Ταγκαλάκη Γεώργιου και Νεοχωρίτη Χαράλαμπου, με διοργανωτή το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της ΕΑΑΑ.

Με αφορμή την τελετή, η ΕΑΑΑ θα διαθέσει λεωφορείο έως 30 θέσεων, για τριήμερη μετακίνηση των επιθυμούντων Μελών να συμμετάσχουν σε αυτή (δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της περιοχής λουτρών Πόζαρ) .

Διευκρινίζεται ότι, το κόστος του λεωφορείου βαρύνει αποκλειστικά την Ένωση, ενώ της διαμονής-διατροφής τους συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα :

      α.   Σάββατο 22/6/2019 και ώρα 08:30, αναχώρηση από τα Γραφεία της Ένωσης (Χαλκοκονδύλη 5). Το μεσημέρι άφιξη στο Λουτράκι Αριδαίας.

      β.   Κυριακή 23/6/2019, άφιξη στη θέση “Πάτημα” του όρους Βόρας, όπου θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο στο παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου, Τρισάγιο στο μνημείο των πεσόντων αεροπόρων, κατά- θεση στεφάνων, ομιλίες – χαιρετισμοί, τήρηση ενός λεπτού σιγής και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Θα ακο- λουθήσει παράθεση καφέ και γεύματος για όλους τους παρευρισκόμενους, από τις αδελφές Ταγκαλάκη κ.κ. Ασπασία και Σοφία.

      γ.   Δευτέρα 24/6/2019 το απόγευμα, επιστροφή στα Γραφεία της Ένωσης.

Κόστος κάθε διανυκτέρευσης σε δίκλινο δωμάτιο (με πρωινό): 30€ κατ’ άτομο

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη, 20/6/2019 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) :

      α.   στο e-mail: pubrel@eaaa.gr

      β.   στους υπεύθυνους:

            κ. Ντούβλη Ηλία-6983503531εσωτ. 12)   &

            κ. Πλατάνα Πιέρρο-6983506621εσωτ. 23)

.

Το Γρ. Δημοσίων Σχέσεων ΕΑΑΑ

Share this: