Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Ν. Π. Δ. Δ.

Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερμανού
Πλατεία Κλαυθμώνος – 105 61 Αθήνα
Τηλ.: 210 33 10 430 –210  33 10 431 – FAX: 210 33 10 429

Ημερομηνία  02 Ιουλίου 2013

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   ΥΠ. ΑΡΙΘ 29/13

1. Με αφορμή μία δήθεν ανακοίνωση των Προέδρων των Παραρτημάτων των τριών Ενώσεων στα Χανιά , που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ως προβοκάτσια κατά των τριών θεσμικών Ενώσεων γνωρίζουμε τα ακόλουθα :

α. Το υπόψη κείμενο είναι μεταβίβαση πρότασης Μελών των Παραρτημάτων των Χανίων που διαβιβάζεται από τους τοπικούς Προέδρους στις τρεις Ενώσεις , ως αποτέλεσμα δημοκρατικού διαλόγου με τα Μέλη τους.

β. Το κείμενο είναι σαφές , γιατί προτείνει μία πράξη στα πλαίσια πολλών που έχουν κατά καιρούς κατατεθεί , οι οποίες εξετάζονται και άλλες γίνονται αποδεκτές από το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων , που έχει και την τελική ευθύνη και άλλες απορρίπτονται. Υπενθυμίζουμε πρόταση για κατάληψη στρατοπέδων , που απερρίφθη.

γ. Το έγγραφο των Προέδρων των Παραρτημάτων είναι εσωτερικό έγγραφο προς τις Ενώσεις και το δημοσιοποιηθέν αποτελεί προιόν υποκλοπής.

δ. Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών θεσμικών Ενώσεων είναι αντίθετο προς την πρόταση που τίθεται και το έχει δείξει και στην πράξη , γιατί πέραν των άλλων πρεσβεύει οτι ο Α/ΓΕΕΘΑ είναι θεσμός και οφείλουμε όλοι να τον προστατεύουμε.

ε. Τώρα που οι διάφοροι αντίπαλοι των τριών θεσμικών Ενώσεων αρχίζουν να διαλύονται , μετέρχονται του μοναδικού ρόλου που τους έχει απομείνει , άλλωστε τον ξέρουν πολύ καλά , της 5ης Φάλλαγας , αλλά οι τρεις Ενώσεις με το κύρος και την υποστήριξη των Μελών τους δεν θα πέσουν στην παγίδα που τους έχουν στήσει να έλθουν σε ρήξη με τον Α/ΓΕΕΘΑ και με πολλά Μέλη τους ,  που δεν συμφωνούν με την πρόταση των Παραρτημάτων Χανίων
.

Αντιστράτηγος  Παντ. Μαυροδόπουλος    ε.α.                   Πρόεδρος Ε.Α.Α.Σ
Υποστράτηγος  Ευαγ. Δανιάς     ε.α.                         Διευθύνων Σύμβουλος Ε.Α.Α.Σ
Αντιναύαρχος Σ. Περβαινάς Π.Ν. ε.α.                                Πρόεδρος Ε.Α.Α.Ν
Αντιπλοίαρχος (Ε) Γ. Γεωργακόπουλος Π.Ν. ε.α.       Διευθύνων Σύμβουλος Ε.Α.Α.Ν
Αντιπτέραρχος (Ι) Κ. Ιατρίδης Π.Α. ε.α.                               Πρόεδρος Ε.Α.Α.Α
Υποπτέραρχος Κ. Δελλής Π.Α. ε.α.                             Διευθύνων Σύμβουλος Ε.Α.Α.Α

Share this: