Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Μετακίνηση Προσωπικού ΕΑΑΑ προς ΚΕΔΑ/Ζ

1.Διατίθεται σε συνέχεια (β) σχετικού, ένα (1) λεωφορείο 45 θέσεων μετά οδηγού, για τη μετακίνηση των μελών της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας από το κέντρο των Αθηνών προς τις εγκαταστάσεις του ΚΕΔΑ/Ζ και αντιστρόφως, κατά την περίοδο από 18 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, η διάθεση του υπόψη λεωφορείου θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

α. Από Μ. ΓΕΑ κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 18/6 έως και Τετάρτη 11/7.

β. Από 112 Πμ κατά το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 12/7 έως και Δευτέρα 6/8.

γ. Από 123 ΣΤΕ κατά το χρονικό διάστημα από Τρίτη 7/8 έως και Παρασκευή 31/8.

2.Το υπόψη λεωφορείο δεν θα διατίθεται κατά τις ημέρες του Σαββάτου-Κυριακής και αργιών.

3.Ώρες αναχώρησης του λεωφορείου από την πλατεία Κάνιγγος 09:00 και από το ΚΕΔΑ/Ζ 13:00 με σκέλος δρομολογίου από τα γραφεία της ΕΑΑΑ (Χαλκοκονδύλη 5) – πλατεία Κάνιγγος – Ακαδημίας – Βας. Σοφίας – Μεσογείων – Μαραθώνος, με ενδιάμεσες στάσεις στην πλατεία Ρηγίλλης, στο ΥΠΕΘΑ (έναντι στάσεως μετρό), πλατεία Αγ. Παρασκευής, σταθμό μετρό Παλλήνης Πικέρμι (έμπροσθεν του super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ επί της λεωφόρου Μαραθώνος) και στη διασταύρωση Ραφήνας – Μαραθώνος (στάση λεωφορείου).

4.Ο έλεγχος των επιβαινόντων που δικαιούνται να εισέλθουν στα υπηρεσιακά οχήματα και η τήρηση της τάξης, να τηρείται αυστηρά με μέριμνα των υπευθύνων της ΕΑΑΑ.

5.Κατά τις μετακινήσεις να τηρούνται τα προβλεπόμενα σε (α) σχετικό και Κ.Ο.Κ. μέτρα ασφαλείας κινήσεων.

6.Επίλυση τυχόν αναφυόμενων προβλημάτων σε απευθείας συνεννόηση των εμπλεκόμενων Μονάδων και της ΕΑΑΑ (τηλεφ. Επικοινωνίας με ΕΑΑΑ 210-3820271 ή 210-3802241).

Share this: