Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΑΑΑ 2018

Η κοπή πίτας της ΕΑΑΑ για το 2018 θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 28/1/2018 και με ώρα έναρξης 12:00 στο ΚΕΔΑ/Ζ. Για την άρτια  διοργάνωση της εκδήλωσης και έπειτα από  συνεργασία ΕΑΑΑ και ΚΕΔΑ/Ζ καθορίζονται  τα ακόλουθα:

     α. Το ΚΕΔΑ/Ζ θα είναι κλειστό την ημέρα αυτή. Θα επιτρέπεται η είσοδος ΜΟΝΟ στου έχοντας προσκλήσεις .

     β.  Η ΕΑΑΑ θα διαθέτει προσκλήσεις στα μέλη της από 15/1/2018.

     γ.  Κάθε μέλος της θα δικαιούται να συνοδεύεται με ένα ακόμη μέλος. Για τα παιδιά και τα εγγόνια  απαγορεύεται η είσοδος την ημέρα αυτή.

    δ.   Επειδή η πρόσκληση θα αναγράφει το όνομα και το αριθμό του τραπεζιού που θα καθίσει το κάθε άτομο παρακαλούνται τα Παραρτήματα και οι σύλλογοι να γνωρίσουν στην ΕΑΑΑ τα ονοματεπώνυμα των αντιπροσώπων τους. Ο  κάθε σύλλογος θα εκπροσωπείται με μία πρόσκληση των 2 ατόμων.

    Η ΕΑΑΑ έχει ζητήσει από το ΓΕΑ την διάθεση λεωφορείου για τη μεταφορά των μελών μας προς και από  ΚΕΔΑ/Ζ. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από την ΕΑΑΑ (Χαλκοκονδύλη 5  Αθήνα πλατεία Κάνιγγος) στις 10:30. Θα ακολουθήσει την διαδρομή Κάνιγγος Ζούμπερι μέσω των οδών Ακαδημίας – Βασ. Σοφίας – Μεσογείων – Μαραθώνος με ενδιάμεσες στάσεις στην πλατεία Ρηγίλλης – στο ΥΠΕΘΑ (έναντι στάσεως μετρό), πλατεία Αγ. Παρασκευής και στο σταθμό μετρό Παλλήνης . Αναχώρηση από ΚΕΔΑ/Ζ στις 16:00  ακολουθώντας την αντίθετη διαδρομή με τις ανωτέρω στάσεις.

Share this: