Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Ευχαριστήρια επιστολή Απτχου (Ι) ε.α κ. Σπ. Καββούρη

Αγαπητοί Συνάδελφοι & Αγαπητά Μέλη,

Θα ήθελα πολύ να σας ευχαριστήσω για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας, στην επανεκλογή μου ως Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α.

Οι εκλογές έγιναν με ομόνοια, σύνεση και ψυχραιμία. Αυτά που εκπροσωπούσα και εκπροσωπώ. Υπό το πνεύμα της ίσης μεταχείρισης και χωρίς εξαιρέσεις και αντιπαλότητες, καλώ όλους σας και δή τους υπόλοιπους Υποψήφιους Προέδρους των εκλογών της 25ης Νοεμβρίου 2018, να σταθείτε πλάι μου ώστε με ακεραιότητα και με πλήρη διαφάνεια, να αντιμετωπίσουμε με ευέλικτες και αποδοτικές λύσεις, οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στον κοινό μας δρόμο.

Μην ξεχνάτε, ότι δεν περισσεύει κανείς. Προερχόμαστε από την Π.Α., που είναι άκμονας και αμόνι, πάνω στα όρια της οποίας δοκιμάζεται συνεχώς η αντοχή και σφυρηλατείται η ελευθερία μας.

Φάρος στα οράματα μου σεις και τα μέλη των οικογενειών σας, όπου από την θέση του Προέδρου, θα επιδιώξω να πάρουν σάρκα και οστά οι ξεχασμένες υποσχέσεις μαζί και λύσεις για τα άμεσα ή έμμεσα προβλήματα που υπάρχουν και θα έρθουν. Θα τα πετύχουμε, χωρίς στεγανά και εξαιρέσεις. Σε αγαστή συνεργασία, όπως πάντα, με όλα τα Παραρτήματα της Ε.Α.Α.Α. και τις αντίστοιχες Ενώσεις των Συναδέλφων Σ.Ξ. ή Π.Ν.

Δεν θέλω να σας κουράσω περισσότερο. Κλείνοντας και αφού σας ευχαριστήσω πολύ για την τιμή που μου κάνατε, από τα βάθη της καρδιάς μου, σας χαιρετώ όλους μαζί και έναν-έναν χωριστά με τα λόγια του Ηρόδοτου: «Η εμπιστοσύνη, είναι ο αχώριστος φίλος της ελευθερίας. Δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας, άγνοια κινδύνου και τάση για ευγενικές προσπάθειες» .

Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α.

Σπύρος Καββούρης

Πρόεδρος Ε.Α.Α.Α.

Share this: