Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Επιστολή Στα Χανιώτικα Νέα

Κύριε διευθυντά

Σε ανυπόγραφο άρθρο της 10ης Απριλίου, σελ.14, της έγκριτης εφημερίδας σας, με τίτλο «ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ» , αναφέρεται ανακριβώς, ότι σύμφωνα με απόφαση των συνδικαλιστικών φορέων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, έχει αποφασιστεί η αναβολή των κινητοποιήσεων που είχαν προγραμματιστεί για τις 17 Απριλίου στα Χανιά.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το αναγνωστικό σας κοινό, ότι οι κινητοποιήσεις της 17ης Απριλίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά, σύμφωνα με την απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου Δράσεων (ΣΟΔ) των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Τα τελευταία εξοντωτικά και άδικα εις βάρος μας μέτρα, ξεχείλισαν το ποτήρι της συσσωρευμένης οργής και αγανάκτησης. Οι δυναμικές, κλιμακούμενες εκδηλώσεις μαζικής και κοινής διαμαρτυρίας των εν ενεργεία και αποστράτων των Ε.Δ. και Σ.Α. καταδεικνύουν με τον ηχηρότερο τρόπο την αποφασιστικότητα και τους αρραγείς δεσμούς που μας συνδέουν.

Με τις σκέψεις αυτές καλούμε τα μέλη και φίλους μας να δώσουν το βροντερό παρόν τους στην προγραμματισθείσα από το ΣΟΔ , Παγκρήτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απρ 2013 και ώρα 16:00, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς των Χανίων.

Απευθύνουμε τέλος έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για επίδειξη υπεύθυνης στάσης, αποφυγή μικροπολιτικής νοοτροπίας και μέγιστη συσπείρωση. Η κρισιμότητα των καιρών, δεν μας επιτρέπει να ανεχτούμε προσπάθειες αποπροσανατολισμού των διεκδικήσεών μας .

O Πρόεδρος του Σ.Ο.Δ.
Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α.
Κωνσταντινος Ιατρίδης

Share this: