Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Εκδήλωση για τα 70 χρόνια ΕΑΑΑ (1945-2015)

Την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκε, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ). Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε όλους όσους αγωνίστηκαν και πολέμησαν για την Πατρίδα, σε όσους συνεχίζουν να αγωνίζονται γι αυτήν , την ΠΑ και τις ΕΔ, αλλά και στην ίδια τη χώρα μας, την ΕΛΛΑΔΑ , η οποία ακόμη και σήμερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει λόγω της οικονομικής κρίσης, ψάχνει να βρεί τα βήματά της, για να συνεχίσει να υπάρχει.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης, Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α Κωνσταντίνος Ιατρίδης Επίτιμος Δκτής ΔΑΥ, με την ευκαιρία της επετείου των 70 χρόνων, η οποία συνέπεσε και με τα 70 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου τίμησε τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Τόσκα, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, τους επίτιμους Αρχηγούς ΓΕΑ και Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, καθώς και τους Βετεράνους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), απονέμοντάς τους αναμνηστική πλακέτα και αναμνηστικό για τα 70 χρόνια.

Επισημαίνεται ότι είναι η πρώτη φορά που η ΕΑΑΑ τιμά τους Βετεράνους της ΠΑ του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου καθώς και τους Επιτίμους Α/ΓΕΑ και Α/ΑΤΑ. Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν μέλη της Ενώσεως, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί της ΠΑ, οι Πρόεδροι των ΕΑΑΣ και ΕΑΑΝ, ο Αναπληρωτής ΓΔΑΕ, ο Γενικός Δντης ΕΛΙΑΜΕΠ, ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ, ο Κοσμήτωρ της ΣΙ, ο Αντιπρόεδρος της ΑΑΚΕ, Πρόεδροι Συλλόγων και Συνδέσμων ,Πρόεδροι Παραρτημάτων της ΕΑΑΑ και πλήθος κόσμου.

Share this: