Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ Ε.Α.Α.Α. 2017

diakopes

Ανακοινώνονται από την Ε.Α.Α.Α. τα αποτελέσματα των Συμπληρωματικών Αιτήσεων Παραθερισμού 2017, για τα κενά δωμάτια στο ΚΕΔΑ / ΖΟΥΜΠΕΡΙ , με τη σειρά κατάταξης βάσει μορίων για τις παρακάτω περιόδους, σε Τακτικούς και Αναπληρωματικούς.

Υποχρέωση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ, είναι να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ με το Γραφείο Παραθερισμού αν θα παραθερίσουν (ΝΑΙ)  ή ΟΧΙ το ΑΡΓΟΤΕΡΟ  δέκα (10) ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου για οποιοδήποτε θέρετρο, διαφορετικά θα χρεώνονται ότι παραθέρισαν σε κάθε περίπτωση και θα αφαιρούνται (- 70 μόρια).

Επίσης, υποχρέωση των ΤΑΚΤΙΚΩΝ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ που έχουν προγραμματιστεί ήδη σε κάποια περίοδο στον Παραθερισμό 2017 (όπου φαίνεται στην τελευταία δεξιά στήλη),είναι να ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ με το Γραφείο Παραθερισμού, προκειμένου να επιλέξουν τον έναν από τους δύο προγραμματισμούς τους και ταυτόχρονα να παραιτηθούν από τον άλλον.

Για να δείτε τα αποτελέσματα των Συμπληρωματικών Αιτήσεων Παραθερισμού 2017 πατήστε εδώ.                                                                                                                                                                                                                                                     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ

E-mail: paratherismos@gmail.com

Τηλέφωνο: 210-3802241, εσωτ. 3

FAX: 210-3825393

Share this: