Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ

Αθήνα 26 Απριλίου 2013

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 συνήλθε σε σύσκεψη το ΣΟΔ προκειμένου να αξιολογήσει την υφιστάμενη κατάσταση και να εξετάσει μελλοντικές δράσεις. Στη σύσκεψη που συμμετείχαν εκπρόσωποι Φορέων ΕΔ και ΣΑ, αποφασίστηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ τα παρακάτω:
Να συμπεριλάβει στο σχεδιασμό την Πανθεσσαλική Συγκέντρωση διαμαρτυρίας (συμπεριλαμβανομένου και του Ν. Πιερίας) στη Λάρισα, με ημερομηνία εκδήλωσης την 30ης Μαΐου 2013, και ώρα 18.00 στην πλατεία Ταχυδρομείου, κατόπιν της από 19/4/2013 πρότασης των Παραρτημάτων των Ενώσεων Αποστράτων και Φορέων εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Θεσσαλίας – Πιερίας.
Να καλέσει τους φορείς των εε και εα Στελεχών των ΕΔ και ΣΑ, τους οποίους να ενημερώσει και συνεργαστεί για την υπόψη κινητοποίηση, αλλά και το μελλοντικό σχεδιασμό δράσεων.
Να παρακολουθεί τις εξελίξεις σε ότι αφορά το μισθολόγιο των ΕΔ- ΣΑ και να έχει ετοιμότητα κινητοποιήσεων στην Αθήνα, ανάλογα με την πρόοδο των διαπραγματεύσεων και στη βάση ότι δεν αποδεχόμαστε ΟΥΔΕΜΙΑ σχεδιαζόμενη για το 2014 μείωση, απαιτώντας τον εξορθολογισμό του υπόψη μισθολογίου, που με τις περικοπές που έχει υποστεί, οδηγεί στη εξαθλίωση χιλιάδες εε και εα Στελέχη των ΕΔ και ΣΑ.
Να παραμείνουν στο σχεδιασμό οι κινητοποιήσεις για τις πόλεις της Αλεξανδρούπολης και των Ιωαννίνων και σε ημερομηνία ανάλογη των εξελίξεων.
Καλούμε όλους τους Φορείς των ε.ε και εα στελεχών, αλλά και τον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά, να συμμετέχει στις σχεδιαζόμενες κινητοποιήσεις, προβάλλοντας την αγανάκτηση, οργή και αντίσταση του, απέναντι στα μέτρα που σχεδιάζονται ή λαμβάνονται και έχουν αντίκτυπο, στο Λαό, στην Εθνική Άμυνα και την Εσωτερική Ασφάλεια της Πατρίδας μας.

Για το ΣΟΔ
Κωνσταντίνος Ιατρίδης
Αντιπτέραρχος (Ι) εα
Πρόεδρος Ε.Α.Α.Α.

Share this: