Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Καλούνται τα μέλη του συνεταιρισμού και όσοι εκ των συναδέλφων αξιωματικών & υπαξιωματικών της ΠΑ επιθυμούν (αφού προηγουμένως γίνουν μέλη) να δηλώσουν μέχρι 25 Νοεμβρίου 2017 συμμετοχή στα παρακάτω οικοπεδικά προγράμματα.

  1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΛΙΩΝ (συνέχεια του παλαιού με 50% μείωση αξίας)

Σε υψόμετρο 400μ και σε απόσταση 12 χλμ από την Ιστιαία και 10 χλμ από το παραθαλάσσιο ΠΕΥΚΙ της  Β. Εύβοιας, με ανατολικό προσανατολισμό, με θέα τον Ευβοϊκό και τον Παγασητικό Κόλπο αλλά και το Αιγαίο, διατίθενται στις Μηλιές Ιστιαίας, 50 οικόπεδα των 500τμ έκαστο, εντός οικισμού. Τα οικόπεδα έχουν ιδιαίτερα υψηλό συντελεστή δόμησης (0,8) και κάλυψης (70%) γεγονός που κάνει την αγορά των οικοπέδων ακόμα πιο συμφέρουσα. Υπάρχουν αρκετές παροχές στα περίχωρα όπως καταφύγιο από πλατάνια δίπλα από το ποτάμι στη περιοχή των Πλακωτών, καταρράκτες, πηγές για χειμώνα, αλλά και πρόσβαση στις παραλίες της Βόρειας Εύβοιας σε 10 χλμ για την καλοκαιρινή περίοδο. Το κόστος κάθε οικοπέδου θα ανέρχεται στις 8.000€. Εφόσον δηλώσουν συμμετοχή 30 άτομα ο συνεταιρισμός μπορεί να αναλάβει σε συνεργασία με το Δήμο την ολοκλήρωση των έργων υποδομής.

 

  1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΤΡΑΦΙ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

O συνεταιρισμός αξιολογώντας τα κατά καιρούς αιτήματα των μελών του για εύρεση περιοχής προς οικοδόμηση στην Αττική μετά από εξάμηνες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με την εταιρεία «ΚΤΗΜΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΕ» κατέληξε στην ανακοίνωση του ενδεχόμενου προγράμματος αγοράς από την εταιρεία μετοχών που αντιστοιχούν σε απόκτηση έως και 100 οικοπέδων. Η περιοχή στο Ντράφι Πεντέλης είναι σε διαδικασία ένταξης στο σχέδιο. Το κόστος αγοράς 700 μετοχών (αντιστοιχούν σε έκταση 700 μέτρων) που πρόκειται να παρέξουν τελικά οικόπεδο 500τ.μ. ανέρχεται μετά από διαπραγμάτευση στις 27.000 ευρώ. Η εταιρεία δέχεται την καταβολή του 50% ως προκαταβολή και τα υπόλοιπα σε 48 δόσεις.  

Χάρτες, φωτογραφίες και λεπτομέρειες περιέχονται στην ιστοσελίδα του ΙΚΑΡΟΥ www.osmosa.gr. Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα γίνονται αποδεκτές με email (osmaa@haf.gr), fax (2106464803), ή τηλεφωνικά (2108750190-3) μέχρι 25 Νοεμβρίου (παραμονή της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του συνεταιρισμού, όπου θα ληφθεί απόφαση για την υλοποίηση ή μη ενός ή και των δύο προγραμμάτων, καθώς και για τον τρόπο εμπλοκής του ΙΚΑΡΟΥ σε αυτά σε ότι αφορά την χρηματοδότηση. Ανάλογα με τον αριθμό των επιθυμούντων θα είναι και το ποσό που δύναται ο ΙΚΑΡΟΣ να προκαταβάλει για λογαριασμό των μέλων του και εξόφληση σε 5 ή δέκα έτη με το ίδιο επιτόκιο που δίνει τα δάνεια, (1,5% συν τα έξοδα δανείου). Προτεραιότητα θα έχουν όσοι δεν έχουν μέχρι σήμερα συμετάσχει σε ανάλογο πρόγραμμα.

Share this: