Αναζήτηση

ΜΕΝΟΥ

Share

Ανακοίνωση της ΕΑΑΑ για τις δηλώσεις κ. Τσουκαράκη

Δυστυχώς, όταν προωθούνται άνθρωποι με πολιτικά κριτήρια και χωρίς σεβασμό στο μεγάλο, επικίνδυνο και θεάρεστο έργο των Ε.Δ., το αποτέλεσμα είναι να προβάλλονται απόψεις, σαν του «εκπροσώπου» των ε.ε. συναδέλφων μας σε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό.

Οι ιπτάμενοι της Πολεμικής Αεροπορίας  έχουν καταξιωθεί από τον ελληνικό λαό και απολαμβάνουν το θαυμασμό και την αποδοχή του.

Το γνωρίζει πολύ καλά και ο εν λόγω συνάδελφος, ότι η αεροπορία προσφέρει ευάριθμα θύματα και εν καιρώ ειρήνης , πάντοτε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και τα θύματα αυτά εδραιώνουν τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη του λαού και της πολιτείας για σίγουρο και ασφαλή εναέριο χώρο και επομένως την προοπτική για οποιαδήποτε ανάπτυξη της χώρας.

Τα γνωρίζει πολύ καλά όλα τα παραπάνω ο κύριος συνάδελφος, αλλά η εμπαθής παρόρμηση του ξεκινά από απωθημένα και ταπεινά ελατήρια στη προσπάθεια προώθησης του στη πολιτική, αίτια άγνωστα σε μας που ατενίζουμε με αυτοθυσία και συνεχή κίνδυνο και με απέραντη προσπάθεια, για να υπηρετήσουμε επάξια την πατρίδα, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε διακυβέρνηση της χώρας.

Λίγος σεβασμός στους υπερασπιστές της πατρίδας δεν βλάπτει, του εναντίον ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Όλοι εμείς οι απόστρατοι (Ιπτάμενοι» και όλων των ειδικοτήτων), που εκπαιδεύσαμε και προετοιμάσαμε επιχειρησιακά και ψυχολογικά τους νεότερους ε.ε. σήμερα συναδέλφους μας, είμαστε σίγουροι ότι μπορούν επάξια να συνεχίσουν τα έργο μας και να ανταποκριθούν στο ιερό καθήκον τους, ανεξάρτητα από τις βολές που δέχονται από αυτόκλητους σωτήρες της χώρας.

Συνάδελφοι ε.ε., συνεχίστε με υψηλό φρόνιμα το έργο σας, έχετε την απόλυτη εκτίμηση και συμπαράσταση μας καθώς και σύσσωμου του ελληνικού λαού.

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α.

Share this: